Tandlæge Hvidovre

Mangler du en moderne tandlæge i Hvidovre, der kan give dig smilet igen?

Tandpleje

Tandklinik med erfarne tandlæger

Hos Tandlægegruppen Rosenhøj har vi et ønske om at forbedre tandsundheden for vores patienter. Derfor har vi gjort det trygt og bekvemt at gå til tandlægen. Vores erfarne tandlæger har mange års erfaring inden for faget. Deres erfaring og rolighed smitter af på dig, så du kan læne dig tilbage og slappe af, imens de sørger for, at dine tænder bliver sunde, hvide og flotte.

Som tandlæge i Hvidovre kan vi hjælpe med en bred vifte af behandlinger til overkommelige priser, eksempelvis:

Har du brug for en tandlæge i Hvidovre, der kan hjælpe med din næste tandlægebehandling? Så tag kontakt til os i dag. Vi kan både hjælpe med almindelige konsultationer eller akutte tandbehandlinger.

Moderne tandlæge i Hvidovre

Ofte stillede spørgsmål

Med en god central placering i Hvidovre, har vi i Tandlægegruppen Rosenhøj mange års erfaring som professionel tandlæge. Vi er sikker på, at vores tandlæger kan hjælpe dig, uanset hvilken behandling du har brug for. Kontakt os allerede i dag på telefon 36 75 21 99, eller send os en mail på mail@tandrosen.dk.

Priserne på tandlægebehandlinger kan variere. Hos Tandlægegruppen Rosenhøj tilbyder vi skræddersyede behandlinger, der tager udgangspunkt i dine personlige behov og ønsker. Kontakt os i dag for at høre nærmere om pris. Du kan kontakte os på telefon 36 75 21 99, eller sende os en mail på mail@tandrosen.dk.

For at kontakte Tandlægegruppen Rosenhøj i Hvidovre, kan du både ringe til os på telefon 36 75 21 99, eller sende os en mail på mail@tandrosen.dk. Du er også velkommen til at besøge vores tandlægeklinik eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden.

Moderne tandlæge i Hvidovre

Vores klinik indeholder branchens nyeste udstyr og teknologi. Det giver os de bedste forudsætninger for at give dig den rette behandling. Samtidig har vi endnu større mulighed for at undgå fremtidige tandproblemer via den forebyggende tandpleje. Vi er derfor det oplagte valg, hvis du ønsker en moderne tandlæge i Hvidovre. Alle vores patientjournaler er digitale, så vi altid kan tilgå din journal nemt og hurtigt.

Vi har stort fokus på at gøre dine tandlægebesøg så behagelige som muligt. Du mærker således fra du træder ind ad døren, at du er i centrum, og at vi tager os god tid til dig. Vi ved, at mange danskere lider af tandlægeskræk. Derfor sørger vi hele tiden for at informere dig om, hvad vi laver undervejs. Behandlingen foregår i dit tempo, og du vil fra start af mærke, at vi har en tillidsfuld, tryg og professionel tilgang som tandlæge i Hvidovre.

Tandlægegruppen Rosenhøj

Vores åbningstider

 • Mandag
  07.45 - 17.00
 • Tirsdag
  07.45 - 17.00
 • Onsdag
  07.45 - 17.00
 • Torsdag
  07.45 - 16:00
 • Fredag
  07.45 - 14:30

   5/5   

Rosenhøj 1, 2650 Hvidovre

Tandlægevagten

Uden for åbningstid

 • Mandag
  20.00 - 21:30
 • Tirsdag
  20.00 - 21:30
 • Onsdag
  20.00 - 21:30
 • Torsdag
  20.00 - 21:30
 • Fredag
  20.00 - 21:30
 • Weekend
  10.00 - 12:00
 • -
  20.00 - 21:30

Tandlægevagten.dk – Oslo Plads 14, 2100 Kbh. Ø.

Tag kontakt til os i dag

Ønsker du vores hjælp til sunde og flotte tænder? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vores klinik er centralt placeret på Rosenhøj 1, lige i nærheden af Vigerslev Allé og Hvidovrevej. Den er således let tilgængelig både via offentlig transport og bil, og vi har masser af parkeringspladser.

Tag kontakt til os på telefon 36 75 21 99 eller send en mail til mail@tandrosen.dk. Vi ser frem til at give dig smilet igen.

GRATIS

Undersøgelse og tandrensning

Er du medlem af Danmark og ml. 18 – 25 år tilbyder vi gratis tandrensning og undersøgelse*

Find os her

Klinikken er placeret på Rosenhøj 1 tæt på offentlig transport. Vi har busserne 1A, 22 & 132 kørende lige til døren.
Herudover er der rigeligt af parkeringsmuligheder.

maps lokation