Behandling af paradentose i Hvidovre

Lider du af paradentose?
Hos Tandlægegruppen Rosenhøj er vi specialiseret i behandling af paradentose!

Paradentose er de løse tænders sygdom og en af de hyppigste folkesygdomme. Det kan ramme os alle, men heldigvis kan vi gøre meget for at forebygge det.

Hvordan kan du forebygge?

En ubehandlet parodontose kan medføre, at man bliver tandløs. Men ved at holde mundhygiejnen i top og undgå tobaksforbrug gør du selv, hvad du kan for at undgå paradentose. En god mundhygiejne fjerner plakken, der sætter sig fast på tænderne og som først kan forårsage tandkødsbetændelse og siden paradentose.

Ved at rense overgangen mellem tænder og tandkød hver dag med tandtråd kan du være med til at forebygge tandkødssygdomme. Regelmæssigt tandeftersyn og nødvendige behandlinger er ligeledes meget vigtige i forebyggelse af sygdommen. Ofte opdager man nemlig ikke selv paradentose, før den er meget fremskredet.

Sådan behandler vi paradentose

Behandling af paradentose kan strække sig fra mindre behandlinger til større operationer. Ved mindre behandlinger renser vi tandkødslommerne og foretager en tandrodsrensning, hvorefter der vejledes i korrekt rensning af tænderne.

Hvis det er nødvendigt med en paradentoseoperation, løfter man tandkødet til side og foretager de nødvendige udrensninger. Tænderne kan i nogle tilfælde komme til at se længere ud, da det er nødvendigt at fjerne noget tandkød.

Hvis du har fået paradentose, kan vi hjælpe dig på mange måder. Vi finder sammen ud af dit behandlingsforløb og vejleder dig om god mundhygiejne, så du undgår at paradentosen udvikler sig.

Kontakt os og få hjælp til paradentosebehandling

Ønsker du mere information om hvordan vi kan hjælpe dig med at slippe af med paradentose? Så ring til os på telefon 36 75 21 99 eller skriv til os på mail@tandrosen.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.