Effektiv tandblegning i Hvidovre

Vil du have et funklende smil?
Vi har de mest effektive produkter, så du kan få hvidere tænder!

Giv os allerede et kald i dag på 36 75 21 99 eller skriv til os på 36 75 21 99 og hør hvordan du får hvidere tænder. Læs om mulighederne herunder, så du er “klædt” på til at få rådgivning af vores dygtige tandlæger.

Få hvidere tænder med tandblegning

Efter vi har sikret os, at dine tænder og dit tandkød er sundt og velegnet til blegning, kan tandblegningen indledes. Tandblegningen foregår som hjemmeblegning, hvor du sover nogle nætter med en ganske tynd plastskinne på tænderne med blegemiddel i.

Du kan gemme plastkinnerne og genbruge dem, hvis du senere ønsker at gentage behandlingen

Få hvidere tænder med plast eller porcelæn

Hvis misfarvningen ikke kan klares med blegning, kan vi dække den misfarvede tandoverflade med plast i den ønskede farve. Denne metode er forholdsvis billig.

Du kan også få lavet en tilpasset og tandfarvet porcelænsfacade, som sættes fast på tanden. Den er generelt stærkere og mere form- og farvestabil end plast, men til gengæld er den også dyrere.

Få hvidere tænder med kronebehandling

Endelig er der mulighed for at lave en krone til tanden, som omslutter alle tandens flader med en yderskal af porcelæn. Denne behandling skjuler selv de værste misfarvninger, og forstærker desuden tanden.

Lad os sammen finde ud af hvilken behandlingsmetode der passer til dine tænder, så du får det flotteste resultat.