Professionelle tandimplantater hos erfaren tandplejer

Har du brug for et eller flere implantater?
Vi sørger for, at dit nye implantat ligner, føles som og fungerer som den naturlige tand!

Det er ikke rart at miste en tand eller opleve løse proteser. Udover at tyggeeffekten forringes, så kan man opleve manglende velvære og en negativt ændret selvopfattelse. Din livskvalitet kan dog forbedres ved behandling med et tandimplantat.

Hvad er et tandimplantat?

Et implantat er en kunstig tandrod i titanium, hvorpå den nye tand fastgøres. Dette implantat giver en stabil og sikker støtte til den nye tand eller protese. Har du mistet flere tænder, kan hele ansigtets udseende ændre sig betydeligt, men med implantater kan vi genopbygge dig med stort set samme udseende, følelse og funktion.

Sådan foregår implantatbehandling

Indsættelse af implantater foregår under lokalbedøvelse og er en meget skånsom operation, som oftest opleves helt uden ubehag. Vi har erfaring med at erstatte blot en enkelt tand, flere fortænder og flere kindtænder med implantater. Derudover kan vi lave en fastsiddende bro på implantater i en hel tandløs kæbe eller en aftagelig tryklåsprotese, der sidder på implantater. Vi udformer de nye tænder, så de passer til dine egne tænder både i farve, størrelse og form.

Kontakt os og hør mere om tandimplantater

Vi tilbyder en gratis konsultation hvis du ønsker professionelle tandimplantater. Kontakt din tandlæge i Hvidovre på telefon 36 75 21 99 eller skriv til os på mail@tandrosen.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.