Smertefri behandling med kroner og broer

Har du brug for en krone eller bro?
Vi er specialister i smertefri behandling af tandkroner- og broer, så du får et perfekt tandsæt. Læs mere om kroner og broer herunder og kontakt os for at få professionel rådgivning.

Behandling med kroner

Det kan være nødvendigt at erstatte din tand med en krone, hvis den er svækket af enten omfattende rodbehandling eller store fyldninger. Du kan vælge at få din krone i forskellige materialer som porcelæn, metalkeramik og guld. Fælles for alle materialerne er, at de er utrolig holdbare og derfor er en kronebehandling særdeles effektiv.

Behandling med broer

Hvis du mangler én eller flere tænder, kan du blive behandlet med en bro. En bro sidder fast cementeret på dine tilstødende tænder og kan ikke tages ud, derfor kommer broerne også hurtigt til at føles som dine “egne” tænder. I dag laves broer meget smukke og giver altid en både tyggemæssig og kosmetisk forbedring.

En kronebehandling eller en brobehandling hos Tandlægegruppen Rosenhøj er en solid erstatning for dine manglende tænder – så vil du opleve en tyggemæssig forbedring og et flot tandsæt.

Kontakt os på telefon 36 75 21 99 og få en 100% uforpligtende konsultation. Du kan også booke en tid online via vores kontaktformular.